петък, 29 май 2020 г.

Робърт Франсис Кенеди Младши и Дел Бигтри, съмнения за ваксината срещу коронавируса

Робърт Франсис Кенеди Младши (Robert Francis Kennedy Jr. - https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr.) и Дел Бигтри (Del Bigtree - https://en.wikipedia.org/wiki/Del_Bigtree) изказват съмнения за ваксината срещу коронавируса. Какви са техните аргументи, може да се чуе в това видео, което е качено в You Tube на 23 май т.г.




Робърт Франсис Кенеди младши:

Правителството в продължение на 30 години се стреми да създаде ваксина, но без резултат. В началото на 2002 г имаше три епидемии на коронавирус, тогава ги нарекохме SARS и MERS.

Първата, от SARS, имаше естествен произход, като се предаде от прилеп на човек. Другите две епидемии, изкуствено създадени, бяха вследствие на изтичане на вирус от лаборатории, заразиха се хора. Правителството на Китай и консорциум на западните правителства вложиха милиони долари, за да създадат ваксина за коронавирус. Усърдно се трудиха в периода 2002-2012 г. Създадоха 35 ваксини, като 4 от тях били особено перспективни. Те изпробваха тези четири ваксини на порове, които имат сходни с човека респираторни проблеми на горните дихателни пътища. Поровете показаха добри резултати по изработката на антитела за продължителен период от време, но после се случи нещо ужасно.

Когато ги заразили повторно, животинките се разболели много тежко. Започнало възпаление на организма и те починали. Учените си спомнили нещо, което се случило през 60-те години, когато създали ваксина за вируса RSV, който много прилича на коронавируса. Това е вирус, който засяга горните дихателни пътища. Тогава учените не направили тестове на ваксината от RSV на животни, а веднага ваксинирали 35 деца. Организмът на децата също реагирал добре и изградил устойчиви антитела. Но, когато децата се заразили повторно, се разболели много по-тежко от неваксинираните деца. Две от децата починали. Имало скандал. И когато същото се случило с поровете, те нарекли това – усилен имунен отговор.

Това означава, че след ваксинирането Ви се струва, че сте изградили антитела, но при повторно заразяване се разболявате още по-тежко. Болестта Ви завладява по-силно, отколкото тези, които не са ваксинирани. Това се случило през 2012 г. А през 2014 г. Националния институт за здраве, под ръководството на Тони Фаучи, създаде ваксина от треска Денге, при която също бяха забелязани признаците за усилен имунен отговор. По време на клиничните изпитания се е установило, че антитела се изграждат, но може да се разболеете повече, когато се изложите на въздействието на вируса. Но те игнорираха този факт и продоха ваксината на Филипините. Ваксинирани са стотици хиляди деца и, когато се появила тази треска Денге, децата се разболели. 600 деца от тях починали. На Филипините отговорните хора бяха съдени.

Опасността на ваксината от коронавирус е в това, че тя трябва да бъде тествана първо на животни, за да се избегне същият проблем – силен отговор на имунитета, който е последван от смъртоносна инфекция.

Струва ми се, че е много странно, престъпно безразсъдно, Тони Фаучи да разрешава на тези компании да прескочат тестването на животни и направо да се премине към тестване на хора.

Снимка: Скрийншот от видео на Daystar

Дел Бигтри:

Замислете се колко е опасно това, за което учените говорят - причините за възникване на усилен имунен отговор. Те не знаят защо това се случва. Представете си, че стотици фирми участват в надпреварата по производството на тази ваксина и, ако успеят, имат печалба от 750 млрд. долара. Те работят с определен вид вирус, но коронавирусът има вече 30 мутации, при някои от тях има сериозни изменения в протеина. Какво ще стане, ако сте създали ваксина, знаейки това? А те знаят за проблема. Тони Фаучи открито заявява, че от това хората ще се разболеят още по-силно и трябва да се прави всичко много внимателно. А какво ще стане, ако на тях им се струва, че са решили този проблем и създат ваксина? Бил Гейтс осъществява мечтата си, както и Тони Фаучи, и сега целия свят ще бъде задължен да използва тази ваксина, а после изведнъж започват мутации, което ще доведе до засилен имунен отговор сред ваксинираните.

И сега проблемът е в това, че вместо 0,1 - 0,3 % смъртност, ние ще имаме – 20-30 % смъртност. При хората ще се получи същото като с поровете. Бързането да се пусне на пазара ваксината, без необходимата проверка и тестиране, може просто да унищожи нашия вид. Те правят точно това - съединиха двете най-опасни думи, свързани с ваксина – бързане и наука. Тези две думи не могат да се намират в едно изречение.

------------------------------------------------------

* Текстът на български - превод на това, което Робърт Франсис Кенеди Младши и Дел Бигтри казват, е споделен във Фейсбук и е взет оттам.

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар